Podijeli na Ispiši proizvod

Bosch MUM9YX5S12, Kuhinjski aparat

772,31 €
već od 64,36 € mjesečno
DOSTUPNOST NA UPIT
Pošaljite upit na web-prodaja@mikronis.hr
Dodaj u favorite Ukloni iz favorita
  • Šifra proizvoda
  • 33020028
  • Kataloški broj
  • Jamstvo
  • Sigurna kupovina
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 500kn
  • Mogućnost plaćanja na rate
Podaci uz artikle su prezentirani u dobroj namjeri. Mikronis d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće možete nas kontaktirati na web-prodaja@mikronis.hr
Izvrsni rezultati Snažan i izdržljiv motor od 1500 W i za zahtjevna tijesta 3D PlanetaryMixing: brzo i savršeno miješanje svih sastojaka; zahvaljujući poboljšanom planetarnom sistemu miješanja s jedinstvenim gibanjem u tri dimenzije istovremeno SensorControl Plus: uvijek savršeni rezultati za dizano tijesto, tučeno vrhnje i bjelanjke. Jednostavno pritisnite tipku i aparat će se zaustaviti kada postigne savršeni rezultat Smart Dough Sensor: konstantna brzina miješanja cijelo vrijeme, i kod pripremanja težeg tijesta i većih količina, jamči brze i savršene rezultate Svestranost Vrlo raznolik dodatni pribor omogućuje vam kreativnost u kuhinji Prilagodite kuhinjski robot svojim potrebama zahvaljujući velikom asortimanu opcionalnog dodatnog pribora Komfor Ugrađena vaga: sastojci se mogu izvagati izravno u posudi radi uštede vremena tijekom pripreme SensorControl Plus: pronađite vrijeme za nešto drugo umjesto nadgledanja aparata Ugrađeni mjerač vremena: unaprijed postavite vrijeme rada za ponovljene savršene rezultate – uređaj se zaustavlja automatski Smart tool detection - pametna detekcija alata: koji god alat upotrebljavali, OptiMUM će postići maksimalnu brzinu za svaki alat Vrlo velika posuda od brušena nehrđajućeg čelika zapremnine od 5,5 l s dvjema udobnim ručkama za do 3,5 kg smjese za kolač ili 1,5 kg brašna sa sastojcima za dizano tijesto 7 stupnja uključenja odnosno radne brzine, trenutno uključenje EasyArmLift: jednostavno pomicanje višenamjenske ručke Easy storage: automatsko namatanje kabela za jednostavno i brzo spremanje Materijal/Dizajn Odličan dizajn: nagrađivani uređaj privlači poglede u vašoj kuhinji. Izdržljivo i čvrsto kućište od tlačno lijevanog aluminija Poklopci mehanizma izrađeni od brušena nehrđajućeg čelika izgledaju vrlo kvalitetno, a takvi su i na dodir i osjet Sigurnost Visoka sigurnost radi zatvorenog pogonskog dijela Zaštita od ponovnog neželjenog uključenja Gumene nožice Uključen dodatni pribor Uvijek nađite pravi mehanizam za dodatni pribor; svaki mehanizam i dodatni pribor označeni su bojom Absolute metlica za miješanje: savršeno miješanje omogućeno metlicom za miješanje koja savršeno pristaje obliku posude; miješanje svih sastojaka u homogenu smjesu Metalna metlica za stepanje: podesivo po visini, za savršenu obradu većih ili manjih količina, npr. bjelanjaka High Performance metlica za gnječenje: poseban oblik omogućuje kuki da "prereže" tijesto i opet ga umijesi zajedno. Rezultat je intenzivnije miješanje tijesta Uključen stakleni blender ThermoSafe debelih stjenki zapremnine 2,3 l (s hranom: 1,5 l) za jednostavno i sigurno miješanje vrućih juha i ledenih pića bez buke zahvaljujući posebnom obliku



• Savršeno pripremljeno tijesto zahvaljujući vrlo snažnom motoru od 1500 W i pametnom senzoru za tijesto, izdržljivosti kućišta koje je u cijelosti izrađeno od metala i raznolikim primjenama uz savršeno prilagođeni, profesionalni dodatni pribor.
• Vrlo velika posuda od brušenog nehrđajućeg čelika zapremnine 5,5 litara, prikladna za pripremu velike količine tijesta, npr. 3,5 kg smjese za kolač, u jednom koraku.
• Tako praktično! Zahvaljujući integriranoj vagi svi se sastojci za recept mogu točno izvagati u posudi.
• Metalno kućište: metalno kućište s visokokvalitetnim detaljima za dugotrajni užitak.
• Savršeni rezultati zahvaljujući sustavu 3D PlanetaryMixing koji osigurava optimalno miješanje svih sastojaka.
  • Brand
  • FUNKO

Ocijenite ovaj proizvod

  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode