Podijeli na Ispiši proizvod

PANASONIC multi trimer ER-GD51-K503

62,25 €
već od 5,19 € mjesečno
DOSTUPNOST NA UPIT
Pošaljite upit na web-prodaja@mikronis.hr
Dodaj u favorite Ukloni iz favorita
  • Šifra proizvoda
  • 60210138
  • Kataloški broj
  • Jamstvo
  • Sigurna kupovina
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 500kn
  • Mogućnost plaćanja na rate
Podaci uz artikle su prezentirani u dobroj namjeri. Mikronis d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće možete nas kontaktirati na web-prodaja@mikronis.hr
Precizno uređivanje pojednostavljeno - Predstavljamo i-SHAPER ER-GD51 - revoluciju u uređivanju brade. Nadahnut brijačkom britvom, jedinstven položaj oštrice omogućuje vam pregled kao nikad do sad. S prilagodljivim češljićem za podrezivanje na 0,5 do 10 mm. Sve s ciljem preciznog podrezivanja i oblikovanja rubova brade bez muke. / Inovativan dizajn za jednostavno oblikovanje brade - Nadahnut brijačkom britvom, trimer je izuzetno jednostavan za upotrebu i može se držati po želji. / Jednostavno podrezivanje i oblikovanje uz fleksibilno rukovanje - Dizajn u obliku slova "I" omogućava držanje na različite načine radi prilagođenja području koje se uređuje. / Nastavak češlja za podrezivanje na ravnomjernu dužinu. - Upotrebom nastavka češlja možete ravnomjerno podrezati bradu na željenu dužinu. Dužina se može podesiti pomoću kotačića od 20 koraka i to u rasponu od 0,5 do 10 mm sa razmacima od po 0,5mm. Duljina potkraćivanja bez nastavka je 0,1 mm. / Ultratanka oštrica za temeljito i nježno brijanje - Ultratanka oštrica trimera omogućuje temeljito podrezivanje na dužinu od samo 0,1 mm za osjećaj glatkoće. Omogućuje jasne i oštre linije ili rubove prilikom oblikovanja brade. / Tehnologija oštrice za zaštitu kože i nježno brijanje - Dizajn fiksne oštrice uključuje okrugle rubove kako se koža ne bi pretjerano iritirala. / Precizno oblikovanje sa oštricom trimera za fino rezanje - Oštrica trimera je iznimno tanka i oštra tako da olakšava oblikovanje brade. To je idealno za precizno podrezivanje brkova ili uređivanje drugih područja. / Čišćenje vodom za lakše održavanje - Nakon upotrebe jednostavno isperite vodom. Vodootpornost uređaja se odnosi na sigurnost ispiranja cijelog uređaja. / Rad sa kablom ili bez njega - AC punjenje omogućava 50 minuta upotrebe bez kabla. / Brzo 1-satno punjenje - Baterija se puni za samo 1 sat i omogućava 50 minuta rada aparata. Tokom punjenja pali se lampica kao indikator.


  • Brand
  • Pixel Dash Studios

Ocijenite ovaj proizvod

  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode