Otkrijte dodatnu opremu za bolje iskustvo korištenja smartphonea


Otkrijte dodatnu opremu za bolje iskustvo korištenja smartphonea

Današnji život postao je gotovo nezamisliv bez naših džepnih pametnih uređaja - smartphonea. Zahvaljujući njima započinjemo dan na vrijeme, pratimo svoje zdravlje, obavljamo poslovne razgovore, fotografiramo važne trenutke, upravljamo na daljinu uređajima u domu, čitamo vijesti, pratimo promet i još mnogo toga. Nebrojne su prednosti ovih malih uređaja, a uz pomoć dodatne opreme možemo ih maksimalno iskoristiti i znatno produžiti njihov radni vijek.


Neki od neizostavnih modela dodatne opreme za svaki smartphone su: 
 

Maske i torbice za mobitel

S obzirom na visoke cijene mobitela, svakako ih je pametno dodatno osigurati. Najjednostavniji način za to je korištenjem zaštitne maske koja će čuvati uređaj od oštećenja i ogrebotina. No osim toga, maske i futrole su i modni dodaci - daju nam priliku istaknuti svoj uređaj u masi jednolično dizajniranih modela. Njihova dodatna prednost je i mogućnost čuvanja važnih dokumenata, koji će biti uvijek na dohvat ruke. Široka paleta boja i uzorka, ali i kvalitetnih materijala poput silikona, omogućuju odabir modela za svaki ukus. Jedan od naših najdražih modela je silikonski, svilenkasti model iPhone 13 Silicone Case mekane završne obrade, koji je udoban, siguran i estetski privlačan dodatak novom modelu iPhone-a. Kompatibilan je s drugim dodacima poput MagSafe punjača za brzo bežično punjenje i kožnog novčanika za iPhone. Široku ponudu maska i futrola za iPhone i Android modele provjerite u našem webshopu.

 

Powerbank i dodatna baterija

Tijekom cjelodnevnih obveza, dugih putovanja ili svake situacije u kojoj nismo u prilici napuniti bateriju mobitela, potrebno je rješenje za održavanje kapaciteta baterije kako bi podaci i aplikacije bili dostupni u svakom trenutku. Najbolje rješenje za to je powerbank ili dodatna baterija. Prijenosni su punjači kompaktni dodaci malih dimenzija koji stanu u svaku torbu, ruksak ili džep. Dostupni su u modernom i minimalističkom dizajnu i raznim bojama. Izdvajamo Apple MagSafe Battery Pack kao idealno rješenje za brzo punjenje iPhone uređaja u pokretu. Odličan odabir za Android uređaje je PowerBank Xiaomi Mi 3b, univerzalan punjač malih dimenzija za brzo punjenje. 
 



Zaštitna stakla za smartphone

Zaštita pametnog uređaja neophodna je investicija jer su njegovi padovi gotovo neizbježni, a popravci vrlo skupi. Zaštitna stakla ili zaštitne folije zaštitit će uređaj od pukotina i ogrebotina koji mogu nastati u trenucima nepažnje, što je znatno jeftinija opcija od popravka ekrana oštećenog uređaja. Zaštitna stakla nisu neuništiva, pa će u slučaju jakog pada možda i puknuti, ali će pritom značajno smanjiti mogućnost oštećenja zaslona uređaja. Zaštitna stakla lako se postavljaju i skidaju, pa se mogu jednostavno zamijeniti ako dođe do njihova oštećenja. Za razliku od zaštitnog stakla, zaštitne folije su tanje i štite zaslon od manjih površinskih ogrebotina, ali će svejedno pružiti solidnu zaštitu. Široku ponudu tankih zaštitnih folija i čvrstih zaštitnih stakla provjerite na našem webshopu
 


Bežični punjač

Bežični punjač je sjajna alternativa klasičnom načinu punjenja uređaja. Jednostavniji je za korištenje jer nema nepotrebnih žica, već je samo potrebno postaviti mobitel na njegovu površinu. Jedna od presudnih prednosti bežičnog punjenja je oslobađanje utora za kabel na pametnom uređaju za spajanje drugih dodataka, poput slušalica ili kabla za spajanje s računalom. Kao jedan od top modela ističemo bežični punjač Xiaomi Mi Wireless Charging Pad, privlačan cijenom i kvalitetom. Ovaj elegantno dizajniran uređaj sa silikonskom podlogom protiv klizanja i zaštitom od visoke temperature pruža iskustvo jednostavnog i brzog punjenja smartphonea. Prije kupnje bežičnog punjača svakako provjerite kompatibilnost modela s vašim mobilnim uređajem. 
 



Zvučnik i slušalice

Za bolje iskustvo slušanja omiljene glazbe, gledanje filmova i vrhunsko iskustvo igranja potrebni su kvalitetni zvučnici i slušalice. Bluetooth i Wi-Fi zvučnici bežično se spajaju na mobitele, tablete i računala i njihov su nezaobilazan dodatak koji će poslužiti u svakoj prilici.  Razni oblici, veličine, snage i kvalitete daju priliku ljubiteljima glazbe odabrati zvučnik baš po svom okusu. Za izvanredan zvuk preporučujemo vrhunski Anker Soundcore Motion s izdržljivom baterijom, intenzivnim basom i zvukom visoke rezolucije. Za vrhunsku reprodukciju zvuka na iPhone-u najbolji su odabir trendy Apple AirPods slušalice, koje aktivno poništavaju buku te dolaze s naprednom 3D reprodukcijom zvuka. Bežične slušalice Samsung Galaxy Buds 2 također dolaze s tehnologijom aktivnog poništavanja buke, kao i odličnom uravnoteženošću zvuka i velikom udobnošću, zbog čega će savršeno odgovarati svakom Android uređaju.
 

Malim ulaganjem u dodatnu opremu za smartphone dodatno proširujemo njihove mogućnosti, poboljšavamo iskustvo korištenja, ali i osiguravamo njihovu dugotrajnost. Ove, ali i pregršt drugih modela dodatne opreme za svaki uređaj, potražite na linku!
 
 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode