Outlook za Mac


Outlook za Mac
 

Microsoft Outlook za Mac postaje besplatan za korištenje

 
Outlook je sada dostupan besplatno u Apple App Storeu i više vam nije potrebna pretplata na Microsoft 365 ili Office licenca da biste ga koristili. To je iznenađujući potez koji se poklapa s Microsoftovim nastojanjem da svoj klijent Outlook za stolna računala sa sustavom Windows učini više web-pokretanim.


Outlook za Mac uključuje podršku za Outlook.com račune, Gmail, iCloud, Yahoo i bilo kojeg davatelja usluga e-pošte koji ima podršku za IMAP. Microsoft je redizajnirao svoj Mac klijent e-pošte 2020. godine, s korisničkim sučeljem koje je optimizirano za Appleove najnovije promjene dizajna macOS-a.





Outlook za Mac također je optimiziran za M1 i M2 čipove i ima macOS widget za kalendarske unose i izvornu podršku za centar za obavijesti. Outlook za Mac također podržava handoff s iOS-om, tako da možete nastaviti zadatke tamo gdje ste stali između iOS i Mac uređaja.

Microsoft će također uskoro dodati opciju zavirivanja u traku izbornika za brzi pregled unosa kalendara unutar glavne aplikacije Outlook za Mac. Proizvođač softvera također planira podržati Appleov Focus doživljaj s novim Outlook profilima koji uskoro dolaze.






Microsoftov potez da Outlook za Mac učini besplatnim dolazi upravo u trenutku kada je tvrtka usred ponovne izgradnje svoje aplikacije Outlook za Windows. Microsoft je testirao novu web verziju Outlooka gotovo godinu dana, s planovima za kombiniranje aplikacije Windows Mail i Outlook za Windows u jedan klijent e-pošte.
Nova aplikacija "One Outlook" u biti je Outlook.com kao progresivna web aplikacija (PWA). Slično kao i Outlook za Mac, ovaj će novi klijent također biti besplatan (baš kao i Windows Mail) i podržavati razne pružatelje usluga e-pošte.

Nakon što je ova vijest objavljena, tvrtka je pojasnila da ne planira ažurirati Outlook za Mac na progresivnu web aplikaciju. Prema Michaelu Palermitiju, voditelju partnerske grupe proizvoda za Outlook, “Novi Outlook za Mac izvorna je aplikacija za macOS. Microsoft planira nastaviti s izgradnjom i održavanjem najboljih nativnih aplikacija u klasi na macOS-u i iOS-u.
Progresivne web aplikacije (PWA) nisu planirane za Mac Outlook.”

To ne znači da tvrtka uskoro neće imati ažuriranja za njega. “Ima još toga za učiniti i još mnogo značajki koje smo uzbuđeni što možemo unijeti u Outlook Mac iskustvo,” kaže Jeremy Perdue, voditelj proizvoda za Outlook za Mac. “Obnavljamo Outlook za Mac iz temelja kako bi bio brži, pouzdaniji i biti Outlook za sve.”

 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode