Predstavljamo eDinamo team


Predstavljamo eDinamo team
 

GNK Dinamo i PES Ekspert pokrenuli su zajedničku suradnju u svrhu promocije eSporta u Hrvatskoj na serijalu Pro Evolution Soccer!

Dinamo će sudjelovati u drugoj sezoni HFP Legendary ligi koja počinje 22. veljače ove godine.

GNK Dinamo kao sportski kolektiv prvi je u Hrvatskoj, u listopadu 2019. godine, organizirao e-sport natjecanje pod nazivom eDinamo Cup gdje je klub u suradnji s partnerima otvorio put prema kasnije pokrenutoj Hrvatski Telekom e-Ligi.

Dinamo je jedini klub u Hrvatskoj koji je već nekoliko godina licenciran u igrama kao što su FIFA, PES i FM.
 

PES Ekspert

Organizacija PES Ekspert krenula je s radom 2010. godine, a danas broji preko 300 aktivnih PES igrača iz regije. Organiziraju se PES online lige i offline turniri, a u zadnje tri godine pokrenute su multimomčadi koje su sudjelovale na mnogim svjetskim natjecanjima sa sve više službenih ekipa.

Glavni je cilj promocija PES serijala i općenito eSporta u Hrvatskoj. Zajednička suradnju pokrenuta je u svrhu promocije eSporta u Hrvatskoj na serijalu Pro Evolution Soccer.

S Dinamom su, kao neslužbenom ekipom, u suradnju krenuli prošle godine i odigrali jednu sezonu HFP Legendary lige, kao i brojne turnire i prijateljske utakmice.




 

Kapetan momčadi je Hrvoje Cindrić, kao glavnu zvijezdu izdvojili bismo Andreja Šporčića koji ove godine, osim Dinama, predstavlja i Hrvatsku na eEuru. Dinamo je napravio veliki korak ulaskom u eSport, a samim time okupio je i najkvalitetnije igrače u regiji.

Kapetan momčadi Hrvoje Cindrić dulji je niz godina u samom vrhu PES scene gdje je osvajao mnoge individualne i ekipne nagrade. Vjerojatno i najbolji igrač u Hrvatskoj, Andrej Šporčić predstavlja našu zemlju na eEuru pri čemu je već napravio velike stvari ulaskom u završnicu pretprošle godine, dok se ove godine očekuju i veći uspjesi. Matko Benčić, Mihael Radolović i Tomislav Vojković također su igrači s vrha liste u Hrvatskoj. Izvan Lijepe naše treba izdvojiti Davida Garevskog koji predstavlja Sjevernu Makedoniju na eEuru.

Očekivanja u novoj sezoni HFP Legendary lige su velika, a GNK Dinamo kao službena ekipa teži osvojiti ligu i kup u konkurenciji preko 50 klubova.




 

{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode