Samsung Galaxy Tab S9


Samsung Galaxy Tab S9


Samsungov Galaxy Tab S9 stiže s novim čipom i vodootpornošću





Samsung Galaxy Tab S9 je prvi proizvod u seriji koji je postigao ocjenu IP68. To znači da može podnijeti prašinu i uranjanje u vodu. To je prvi Samsungov tablet koji je dosegao tu ocjenu, a koji nije bio posebno dizajniran za robusnu upotrebu. (Za usporedbu, Appleovi iPadi nemaju IP ocjenu.) Svi tableti imaju OLED zaslone za ovu generaciju, dok su prošlogodišnji modeli podijeljeni na LED i OLED ovisno o veličini.




Drugo veliko ažuriranje je Snapdragon 8 Gen 2 za Galaxy. Čip je predstavljen za Galaxy S23 telefon ranije ove godine i prebačen je u Galaxy Z liniju sklopivih uređaja.
Čip je prilagođena verzija Snapdragona 8 Gen 2, koja donosi neka poboljšanja u stvarima poput digitalne obrade signala za fotografije.
Četverostruki zvučnici su također poboljšani. 20% su veći od prethodne generacije i imaju Dolby Atmos zvuk.

Uređaj opet dolazi u tri glavne varijante. Tu su Galaxy Tab S9 (11 inča), Galaxy Tab S9+ (12,4 inča) i Galaxy Tab S9 Ultra (14,6 inča). Različite veličine zaslona znače različite veličine baterije (naravno),a one dolaze s 8.400 mAh, 10.090 mAh i 11.200 mAh, redom. Tab S9 ima prednju ultraširoku kameru od 12 megapiksela i stražnju kameru od 13 megapiksela. S9+ i S9 Ultra dodaju drugu ultraširoku kameru od 8 megapiksela na stražnju stranu, dok Ultra također dobiva drugu kameru za selfije od 12 megapiksela. 
Sva tri modela se isporučuju s novom Galaxy S Pen olovkom,koja — kao i sami tableti — sada ima ocjenu IP68.
 


 


Dodatno S Pen Creator Edition “dizajniran je s teksturiranim materijalom za udobno držanje i širim kutom nagiba koji stvaranje čini intuitivnijim. Dostupne su i dvije vrste vrhova olovke, tvrdi tip za prirodna iskustva crtanja i mekani tip za iskustvo pisanja poput papira.
 



 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode