Student Eports Tournament


Student Eports Tournament


Mikronis je ponosan partner Student Esports Turnira koji već treću sezonu odmjerava snage studenata tehničkih fakulteta u popularnim Esports naslovima.


Student Esports Tournament elitno je esport natjecanje studenata tehničkih fakulteta u Republici Hrvatskoj.

SET predstavlja jedan potpuno jedinstven koncept, a studentski timovi se natječu u pet odabranih esport naslova. Za razliku od drugih natjecanja, fakulteti ne biraju posebne timove koji će ih predstavljati na svakoj od igara, nego biraju jedan tim od šest igrača koji će se natjecati u svih pet disciplina.

Kroz 2 sezone okupili smo 16 najboljih tehničkih fakulteta, podijelili ih u dvije lige i studentsku esport scenu podigli na novu razinu.

Treća sezona Student Esports Tournamenta dolazi u još većem i boljem izdanju! Nakon male izmijene u postavama S i A lige, kroz sezonu pratit ćemo 16 tehničkih fakulteta koji se žestoko bore za ostanak ili prelazak u višu ligu.

S Liga: mjesto u višoj ligi zaslužili su dva pulska velikana FIPU i TFPU te su se pridružili preostalih 8 fakulteta. Osim što im je cilj osvojiti titulu, fakulteti se moraju boriti za ostanak u S ligi u idućoj sezoni osvajajući bodove kroz 5 esport naslova.

A Liga: 8 fakulteta koji nisu uspjeli izboriti svoj prelazak u višu ligu proći će istih 5 esport naslova kako bi se izborili za novu šansu da zauzmu svoje mjesto među najboljima - mjesto u S ligi. Fakulteti koji će biti na prva dva mjesta na kraju sezone bit će promovirani u S ligu i zamijenjeni sa zadnja 2 fakulteta iz S lige.

 


Pogledaj najavu:






 


{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode